Uncategorized

CHERSUNISOS!

Beste student,

Het academisch jaar begint weer ten einde te lopen en de stress om deze laatste maanden nog even goed te presteren is bijna niet meer vol te houden. Hoewel het op papier al bijna zomer is lijkt het buiten meer op een natte herfstdag. Hoe lekker zou het zijn als je er even tussenuit kon op een gezellige feestvakantie naar de zon. Dit kost echter ontzettend veel knaken, die de gemiddelde student niet bezit.  Tevens is na het uitlekken van het eindexamen Frans besloten om het examen een paar dagen uit te stellen. Een gevolg hiervan is dat veel scholieren hun eindexamenreis naar bestemmingen als Chersonissos zullen moeten missen. Voor ons studenten wordt het dus ook een stuk minder aantrekkelijk om zo’n reis te maken, aangezien de jonge, naïeve scholiertjes ontbreken. Het weekje ertussenuit naar het buitenland ziet er dus niet meer zo gunstig uit. Gelukkig heeft Studentencafé de Uni hier de oplossing voor: we halen Chersonissos naar Maastricht!

Van maandag 17 juni tot en met vrijdag 21 juni zal Studentencafé de Uni omgetoverd worden tot CHERSUNISOS! De kroeg zal aangekleed worden tot een zomers paradijs en het kroegbestuur zal deze week jouw reisleiding zijn en je van alle gemakken voorzien. Om de zomerse sfeer compleet te maken zal heel de week DESPERADOS verkrijgbaar zijn voor slechts 1,5 streep! Daarnaast zullen er dagelijks drankacties zijn om je net zo bezopen te krijgen als toen je zelf nog een jong en naïef scholiertje was.

Maandag gaan we meteen goed van start met BUCKETS drank voor 5 strepen. Op dinsdag zullen er heerlijke COCKTAILS te verkrijgen zijn voor slechts 2 strepen. Woensdag zal Chersunisos gesloten zijn in verband met La Copa, maar donderdag zetten we de partyvakantie door! Op deze avond zal het ‘Radje draaien’ nog spannender zijn, we plaatsen namelijk door de avond heen op verschillende plekken op het rad een VERDUBBELAAR, om zo je winsten te verdubbelen! Vrijdag is al weer de laatste dag van Chersunisos en zullen de deuren om 16.00 uur opengaan. Waarschijnlijk begint je geld al aardig op te raken en daarom zal vrijdag tussen 16.00-17.00 EN 21.30-22.30 ALLES voor HALVE PRIJS zijn!!! Daarnaast zal de gehele avond de overgebleven drank van de buckets en cocktails tegen bodemprijzen worden verkocht.

Ga er dus een week lang lekker tussenuit en geniet in Chersunisos van een zomerse sfeer en vette feesten! Wij hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen in deze mooie week!
Met Unieke groet,

Het kroegbestuur ’13 van Studentencafé de Uni