Uncategorized

WK 2014

Het WK 2014 staat weer voor de deur! Zal Nederland net zoals 4 jaar geleden de finale halen en wie weet onze eerste wereldtitel? Het hele land gaat er in ieder geval weer voor dit jaar! Studentencafé de Uni zal zich ook gaan transformeren in een heuse WK Kroeg en hierdoor de kroeg van Maastricht worden om het WK te gaan volgen! Zoals elk EK/WK organiseert Studentencafé de Uni een *WK-Poule*, waarmee fantastische prijzen te winnen zijn!

De prijzen zijn als volgt:

– Hoofdprijs: Een gloednieuwe full HD 40 inch Samsung Televisie
– 2e prijs: Boretti Carbone klassieke houtskool BBQ
– 3e prijs: 50 liter Uni Fust, die jij met je vrienden kan komen opdrinken in de Uni
– Daarbij zullen er nog diverse troostprijzen worden verdeeld over de overige deelnemers.

Ook hebben we een speciale prijs voor de best genoteerde vrouwelijke deelnemer (buiten de 3 grote prijzen) , namelijk een 50 euro waardebon voor
de Douglas.

Om deel te nemen aan de WK-Poule moet je een mailtje sturen naar contact@deuni.nl , waar je een mailtje terug krijgt met verdere instructies. De inschrijfkosten bedragen EURO 10.

Studentencafé de Uni is bij alle 3 de wedstrijden van Nederland open en mocht Nederland verder komen, worden de vervolgwedstrijden natuurlijk ook uitgezonden. Daarnaast zullen alle kwartfinales, halve finales en finale uitgezonden worden. Voor andere wedstrijden dan deze houd de Facebook pagina van Studentencafé de Uni in de gaten of we hem wel of niet uitzenden.

Wil je een andere wedstrijd zien (buiten NL-wedstrijden,
kwart/half/finale), kun je contact met ons opnemen. Kun je dan aantonen dat je met meer dan 15 man komt, zal de kroeg ook haar deuren openen.

We zien jullie inschrijvingen voor de WK-poule verschijnen en tot in Studentencafé de Uni om Nederland te komen aanmoedigen!

Houd voor de laatste updates onze Facebook pagina (Studentencafé de Uni) in de gaten.

Schermafbeelding 2014-05-22 om 17.35.59

Schermafbeelding 2014-05-22 om 17.35.39