O.D.D. Pink Wins

‘Dare to be PINK!’

O.D.D. Pink Wins is al ruim 20 jaar een begrip in Maastricht. Wat in 1991 begon met zes enthousiaste dames, is tot op de dag van vandaag een groep spontane meiden die het maximale uit hun studententijd willen halen en zeker wel van een feestje houden! In september 2013 hebben wij de overstap gemaakt naar Studentencafé de Uni, waar we samen met Chic Sat en Allicht er iedere woensdag weer een gezellige en verrassende avond van maken! Onze avonden eindigen nog lang niet wanneer de Uni sluit, daarna doen wij zeker nog de nodige dansjes, praatjes en biertjes in het mooie nachtleven van Maastricht!

Naast onze vaste borrelavonden zijn er natuurlijk nog veel meer dingen te doen in Maastricht! Zo borrelen we vaak met andere disputen, gaan we los op toernooien, halen we de grappigste herinneringen naar boven op 21diners, organiseren we diners en zijn we altijd van de partij op themafeestjes en andere uitstapjes!

Dat we hier ook zijn om te studeren wordt natuurlijk niet vergeten! Van samen in de bieb zitten, lekker terrassen tot gezellig eten of een middagje film kijken; het gebeurt allemaal.

Wil jij ook zo’n afwisselende en leuke studententijd? Neem gewoon even contact met ons op en kom een avondje met ons mee partyen! En neem een kijkje op onze site: Pink Wins