Uncategorized

INKOM 2015

Beste eerstejaars,

Ben jij klaar voor de mooiste tijd van je leven? Kom dan tijdens de INKOM alvast een kijkje nemen bij Studentencafé de Uni, hèt studentencafé van Maastricht! Met de meeste bierafzet per vierkante meter is “De Uni” het meest populaire studentencafé van ons mooie Maastricht en de kroeg om jouw studententijd door te brengen. Met onze vijf disputen O.H.D. Chic Sat, M.H.D. Epicurus, O.D.D.M. Allicht, O.D.D. Femmes-Tastiques en O.D.D. PinkWins zorgen wij ervoor dat jij de studententijd van je leven zal hebben en er net dat beetje, of zeg maar heel veel extra uithaalt!

We zijn te vinden op de Brusselsestraat 31, dat is maar vijftig meter vanaf het Vrijthof en honderd meter vanaf de Markt, dus schroom niet om die geweldige studentensfeer alvast te proeven, en een heerlijke goud-gele pinteman te komen drinken.

Voor vragen, neem contact op met onze secretaris Nick Sanders (06-29329267), spreek één van de vijf disputen tijdens de inkom aan, of check onze Facebook 

Haal het meest uit je studententijd bij Studentencafé De Uni!