Uncategorized

UITVERKOOPFEEST

Beste student,

Het academisch jaar van 2012-2013 loopt weer ten einde en de laatste tentamenuitslagen druppelen binnen. Voor sommige zullen dit broodnodige punten zijn om nog net het BSA binnen te slepen, andere kunnen al met een gerust hart concluderen dat ze door zijn naar het volgende jaar of misschien zelfs wel zijn afgestudeerd. Echter geldt voor iedereen dat ze toe zijn aan hun welverdiende vakantie. Ook Studentencafé de Uni zal deze zomer dichtgaan om zich weer voor te bereiden op volgend jaar. Traditiegetrouw sluit Studentencafé de Uni het academisch jaar af met het legendarische UITVERKOOPFEEST. De biertanks moeten leeg en alle drank moet op, dus daar hebben we jullie hulp bij nodig!

De hele avond hebben we verschillende aanbiedingen voor jullie bedacht. We zullen vanaf 16:00 uur open zijn en sluiten gelijk 30 liter aan, dat betekent dus gratis bier voor degenen die er vroeg bij zijn. Verder zal het Rad van Venijn draaien tot 22:00 uur. Uiteraard zijn er gedurende de avond ook weer verschillende aanbiedingen met sterk. Hieronder is de lijst van alle acties van die dag:

ü  16.00 uur:                           30L vroege vogel fust

ü  16.00 – 22.00 uur:           Radje van Venijn

ü  16.00 – 19.00 uur:           Desperados 1,5 streep

ü  19.00 – 0.00 uur:              Captain Morgan / Cola 1 streep

ü  19.00 – 0.00 uur:              Apfelkorn 3 halen 1 betalen

ü  0.00 – 01-30 uur:             Raketje 1 streep

ü  01.30 uur:                           Bier halve streep

 

We hopen jullie vrijdag 12 juli allemaal in Studentencafé de Uni te zien om samen met ons de kelder leeg te zuipen en het academisch jaar op fantastische wijze af te sluiten!

 

Met  Unieke groet,
Het kroegbestuur der Stichting “de Heeren van Maestricht”