Uncategorized

Oud & Nieuw in de Uni

Omslag Al Capuni
Beste studenten,

Het einde van het jaar 2013 staat weer voor de deur. Voor Studendencafé de Uni was dit een jaar met vele hoogtepunten. Zo heeft het kroegbestuur zon, zee en strand naar Maastricht gehaald met de onvergetelijke week Chersunissos, waar de buckets en cocktails rijkelijk vloeiden. Daarnaast is de verjaardag van de nieuwe koning op unieke wijze gevierd, helaas zonder Zijne Koninklijke Hoogheid, die ons vriendelijk bedankte voor de uitnodiging.
Helaas kende 2013 ook dieptepunten. Zo heeft het Rad van Venijn ook dit jaar weer menig slachtoffer richting de pot doen sprinten door alle gewonnen drank, zeker toen deze een blok lang ook op vrijdag hing. Verder zijn er dit jaar jammer genoeg weer een aantal onwetende studenten in de leugen ‘ik ga alleen een klein biertje doen’ getrapt, met alle studie gerelateerde gevolgen van dien.

Gelukkig zal 2013 met een hoogtepunt worden afgesloten. Met Oud&Nieuw zal Studentencafé de Uni een spetterende avond voor u verzorgen. Godfather AL CAPUNI zal deze avond de kroeg in handen hebben en haar omtoveren tot een authentieke Siciliaanse maffia bar. Hier kun je de Don Corleone of Al Capone in jezelf naar boven laten komen en het nieuwe jaar op illustere wijze inluiden. Schroom vooral niet je mooiste bontjas, gouden ketting of hoed mee te nemen en vier het einde van het jaar als een echte Don.

De hele avond kan voor slechts €27,50 onbeperkt worden genoten van het hele assortiment dat Studentencafé de Uni te bieden heeft; van bier tot sterk tot champagne, het zal allemaal aanwezig zijn om 2013 mooi af te sluiten! Uiteraard zullen er ook voldoende oliebollen aanwezig zijn om gelijk alle goede voornemens weg te eten.
Tickets zijn te bestellen tót 25 december op contact@deuni.nl of bel naar 0683532556. Tevens zijn er tickets verkrijgbaar aan de bar. Wees er snel bij, want er is maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Vanaf 22.30 uur zullen de deuren geopend zijn, tot ten minste 05.00 uur!

Wij hopen jullie allemaal in jullie beste outfit te zien om samen met ons 2013 af te sluiten en het nieuwe jaar in te luiden!

Met Unieke groet,

Kroegbestuur 2013!