Uncategorized

Carnaval 2014

Beste Carnavallers,

 

Het is alweer bijna tijd voor de gezelligste dagen van het jaar! Maastricht begint zich langzaam op te maken voor een nuij Vastelaovend. Ook Studentencafé de Uni begint rood, geel en groen te kleuren. Natuurlijk is ook dit jaar weer Studentencafé de Uni dé plek deze carnaval.

Op vrijdag 28 februari zullen de deuren vanaf 16.00u opengaan en zal er een heuse pre-carnaval party plaatsvinden. De perfecte opening van carnaval 2014 en dé plek om jouw nieuwe ‘pekske’ te showen. Ook als je carnaval liever aan je neus voorbij laat gaan kun je de week nog even op gepaste manier komen afsluiten met een biertje.

Na deze pre-party zal Studentencafé de Uni zaterdag 1 maart tot en met dinsdag 4 maart elke dag haar deuren openen van 12.00 tot 03.00u. Elke dag zal 9 bier te koop zijn voor 10 euro (8 strepen) en zijn 3 rood-geel-groen shotjes te koop voor 2 strepen! Ook zal het Rad van Venijn dagelijks van 12.00 tot 19.00u ieders lot bepalen. Daarnaast zullen er ook nog dagelijkse aanbiedingen zijn, deze zijn als volgt:

Zaterdag 1 maart:

3 duikbootjes = 6 strepen

Zondag 2 maart:

5 apfelkorn = 3 strepen

Maandag 3 maart:

GBL-MONDAY: gin/bitterlemon = 1,5 streep

Dinsdag 4 maart:

Die-hard Tuesday: Wodka + Fris = 1,5 streep
Wij hopen jullie allen te zien tijdens carnaval in Studentencafé de Uni!

Alaaf!
Boy Berghege

Secretaris der stichting “de Heeren van Maestricht”

 

poster carnaval