O.D.D. Femmes-Tastiques

‘La Vie est Femmes-Tastiques!’

O.D.D. Femmes-Tastiques staat garant voor schitterende donderdagavonden in Studentencafé ‘de Uni’. Avonden waar 24 unieke, enthousiaste, spontane en energieke meiden het bier rijkelijk laten vloeien, er heel veel gedanst en gelachen wordt en er veelvuldig aan het radje wordt gedraaid.

In december 1995 besloten negen vrouwen een nieuw dispuut te vormen. Nu, 24 jaar en 32 lichtingen later, zijn wij met 24 leden vol enthousiasme erg actief in het studentenleven van Maastricht. Als hechte vriendinnengroep zorgen wij voor een wekelijks spektakel in ons café: de Uni! Wanneer de Uni sluit is dit voor ons geen reden om ons bed op te zoeken. Vaak verplaatsen we het feestje naar de markt en sluiten in de vroege uurtjes de FM of de Fessa. Andere jaarlijkse evenementen zoals toernooien en de vele themafeestjes die door Onafhankelijk Maastricht, Tragos en Circumflex in Maastricht georganiseerd worden, slaan wij natuurlijk ook niet over. Verder staan er elk jaar vele integraties op het programma, zowel externe borrels met andere disputen als interne integraties, die zonder twijfel onze specialiteit zijn. Beide zorgen voor briljante avonden, onvergetelijke herinneringen en hechte vriendschappen, waarbij de meest hilarische en bijzondere outfits tevoorschijn worden getoverd. Samen zorgen we voor een goede afwisseling tussen studeren en student zijn, niet vergetend waarvoor we naar Maastricht zijn gekomen!

Sinds oktober 2001 hebben wij het genoegen de mannen van M.H.D. Epicurus te vergezellen op de donderdagavond in studentencafé ‘de Uni’. Onder het genot van een biertje kletsen we veel en bouwen we samen een feestje!

Heb jij zin in een studententijd waar studeren en student zijn goed gecombineerd wordt? Kom dan op donderdagavond een keer langs in ‘de Uni’ en vier een feestje met ons mee! Houd ook de website in de gaten om te zien waar en wanneer de kennismakingsborrels zijn. Hopelijk tot snel!

Kijk ook op onze website: Femmes-Tastiques