O.D.D. Femmes-Tastiques

‘La Vie est Femmes-Tastiques!’

O.D.D. Femmes-Tastiques staat garant voor mooie donderdagavonden in Studentencafé ‘de Uni’. Avonden waar het bier rijkelijk vloeit, de nodige mex-jes worden gegooid en er veelvuldig aan het radje wordt gedraaid. Met 25 enthousiaste en ambitieuze studentes zorgt O.D.D. Femmes-Tastiques voor een wekelijks spektakel in ‘de Uni’.

In december 1995 besloten negen vrouwen een nieuw dispuut te vormen. Nu, 22 jaar en 28 lichtingen later, zijn wij met 20 leden vol enthousiasme erg actief in het studentenleven van Maastricht. Elke donderdagavond zijn wij te vinden in onze kroeg Studentencafé de Uni, waar het bier rijkelijk vloeit en wij maar al te graag aan het radje draaien en dansjes wagen. Wanneer de Uni sluit is dit voor ons geen reden om ons bed op te zoeken. Vaak verplaatsen we het feestje naar de markt en sluiten in de vroege uurtjes de FM of de Fessa. Andere jaarlijkse evenementen zoals toernooien en de vele themafeestjes die door Onafhankelijk Maastricht, Tragos en Circumflex in Maastricht georganiseerd worden, slaan wij natuurlijk ook niet over. Verder staan er elk jaar vele integraties op het programma, zowel externe borrels met andere disputen als interne integraties, die zonder twijfel onze specialiteit zijn. Beide zorgen voor briljante avonden, onvergetelijke herinneringen en hechte vriendschappen, waarbij de meest toffe outfits tevoorschijn worden getoverd. Samen zorgen we voor een goede afwisseling tussen studeren en student zijn, niet vergetend waarvoor we naar Maastricht zijn gekomen.

foto FT

Sinds oktober 2001 hebben wij het genoegen de mannen van M.H.D. Epicurus te vergezellen op de donderdagavond in studentencafé ‘de Uni’. Onder het genot van een biertje praten we bij en bouwen we een feestje! Wanneer de Uni sluit is dat voor ons nog geen reden om ons bed op te gaan zoeken maar wordt er gezocht naar een alternatief met langere openingstijden om het feest voort te zetten.

Heb jij zin in een studententijd waar studeren en student zijn goed gecombineerd worden? Kom dan op donderdagavond een keer langs in ‘de Uni’ en vier een feestje met ons mee! Houd ook de website in de gaten om te zien wanneer de kennismakingsborrels zijn.

Kijk ook op onze website: Femmes-Tastiques